Výhodou OTAFUKU obuvi je komfortnost a měkkost. Je vhodná pro všechny generace žen i můžů, kteří vyyžadují pohodlí. Obuv je vhodná pro lidí trpící CUKROVKOU, kterým noha nadměrně otéká při běžné chůzi.

Obuv je velmi žádaná v Německu, Velké Británii, Saudské Arábii, Spojených Státech a Kanadě.

Značka OTAFUKU je známá a populární především tam odkud pochází a to v Japonsku a Koreji. Obuv je pro konzervativní zákazníky, kteří si potrpí na elegantní vzhled. Tato obuv se vyrábí v mnoha barevných odstínech, které přídávají na eleganci u střední generace žen i můžů v kombinaci s elegantím a vkusným oblečením. Vyzkoušením této obuvi získáte pocit, že se Vaše chodidla nachází v komfortním prostředí.

Všechny modely OTAFUKU májí v podešvi každé půlpáry vloženy 3 magnetické tělíska, která působí na chodidla našich nohou. Jejich účinek je masažní, kde tvar těchto těles velmi aktivně, efektivně a dokonale působí na svalstvo a tím zlepšuje prokrvení a celkově zlepšuje náš krevní oběh.

Pokud jednou vyzkoušíte, neodoláte tomuto speciálnímu výrobku obuvi.

 Dámské masážní stélky Otafuku ''040''

Masážní stélky masírují a oživují vaše reflexní body na nohou a samozřejmě posilují vaše svaly na chodidlech, nohou a přináší energii a lepší hybnost vašim nohám. Stélky jsou velmi vhodné na každodenní užívání. Každá půlpára má 3 magnetické tělíska. Jsou velmi odolné a trvanlivé. Jsou vhodné i pro použití do jiné obuvi.


Akupresurní podložka 50x50

Akupresurní podložka k masáži chodidel – stimuluje akupresurní body na chodidlech, pomáhá odstraňovat toxické látky z těla, zvyšuje imunitu, zlepšuje metabolismus a krevní oběh, pomáhá také při svalovém napětí. Pravidelným pošlapáváním na akupresurní podložce velmi dobře vzpružíte vaše tělo a zmírníte únavu. Podpoříte cirkulaci krve ve spodních končetinách a stimulací akupresurních bodů na chodidlech docílíte příznivého vlivu na celé tělo.




 



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů